Засега не е ясно защо е арестуван Гримьорът Валентин Кулагин преди

...
Засега не е ясно защо е арестуван Гримьорът Валентин Кулагин преди
Коментари Харесай

Кулагин влезе с белезници в IV РПУ

Засега не е ясно за какво е арестуван 

Гримьорът Валентин Кулагин преди броени минути бе вкаран с белезници на ръцете в ареста към Четвърто РПУ в София на ул. „ Крум Попов ” в квартал „ Лозенец ”.

Около 15 часа през днешния ден следобяд патрулен автомобил на Четвърто РПУ паркира пред полицейското ръководство, а оттова служителите на реда измъкнаха съвсем принудително Валентин Кулагин. Прихванат от двама униформени чиновници на реда и със мощно извити ръце към гърба, оковани в белезници, гримьорът бе въдворен в ареста пред смаяните погледи на десетки минувачи и чакащи на опашка за приемане на персонални документи жители.

Какво тъкмо се е случило с Валентин Кулагин и за какво той е задържан и е с белезници на ръцете, към този момент остава мистерия. Служителка на регистратурата в Четвърто РПУ  съобщи: „ Нямам право да давам информация! ”. Най-вероятно Валентин Кулагин е арестуван за безчинство и е оказал опозиция при задържането си, поради което чиновниците на Министерство на вътрешните работи са работили по-грубо по отношение на него, позволиха очевидци на случката.

Ддокато Кулагин извървя пътя от патрулката до постройката на Четвърто РПУ, той събра доста подигравателни мнения от хора, чакащи пред районното. Тъмнокожо момиче дори го сочеше с пръст и намерено се смееше, до момента в който нейн другар, българин, се провикна на всеослушание: „ Не го пускайте тоя, дръжте го в ареста! ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР